Ja Zaziki

Posted on

Ja Zaziki. Ajattelin, että pitat olisivat vaikeampia valmistaa, mutta niiden tekeminen olikin helppoa ja hauskaa! Pyöräytä kurkkuraastetta välillä ympäri siivilässä ja ota lisää talouspaperia että saa mahdollisimman.

Raikas Kreikkalainen Tzatziki sopii kattaukseen kuin
Raikas Kreikkalainen Tzatziki sopii kattaukseen kuin from originneckstrapnikki.com

Valkosipulinen jogurttikastike on helppo pohja tzatzikille: Tee seuraavaksi tzatziki maustumaan jääkaappiin. Kui sul ei ole nn kreeka jogurtit, siis kasuta tavalist maitsestamata jogurtit.

Co Se Přidávaných Surovin Týče, Já Taky Přidávám Kopr A Je To Dobré, Vězte Ale, Že Z Každého Kraje Jsou Tzatziki Jiné.

Tzatziki sopii hyvin erilaisten grilliruokien lisäkkeeksi.tarjoa sitä myös alkupalana patongin, oliivien, pikkutomaattien sekä salaattijuuston kanssa. Valkosipulinen jogurttikastike on helppo pohja tzatzikille: Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja purista siitä nyrkkisi sisällä enin vesi pois.

Lisää Vain Kurkku Ja Ripaus Suolaa Ja Pippuria Ja Kastike On Valmis.

Yksi kesän suosikeista on jauhelihakebakot sekä tzatziki, tuo ihana kreikkalainen lisuke. Puoli kiloa lihaa mieheen tuntuu kuitenkin hurjalta, joten tyydyimme 800 grammaan eikä nälkää tarvinnut nähdä. Tämä jogurttipohjainen kastike, jota salaatiksikin kutsutaan, on ihan sairaan herkullinen lisä.

Valik Retsepte Nn Kreeka Jogurtiga ;

Kääntele kurkunpalat suolassa ja anna niiden valua siivilässä ainakin puolitoista tuntia. Kokkimme colin jakaa reseptinsä raikkaaseen tzatzikiin ja pannuleipään (flatbread), täydellistä dippailuun. 1 prk (200g) turkkilaista jogurttia.

Sest Ei Ole Universaalsemat Ja Maitsvamat Jogurtikastet, Kui See Kreekast Pärit Dipp Ja Teen Seda Päris Tihti.

Me tykätään jauhelihasta ja paljon! Raikas tzatziki on täydellinen lisuke lohelle. Raikas kreikkalainen tzatziki sopii kattaukseen kuin kattaukseen.

Okei, Tiedän, Olen Sanonut Samaa Myös Pastasta, Mutta Jumalat Tietävät Mikä On Herkkua 😀.

Tzatziki se služi kao predjelo ili meze, ali ja ga mešam u skoro sve što mi padne napamet. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja mausta suolalla sekä kuivatulla mintulla. Kohokohta.com tekee kevätmessujen kanssa tiivistä yhteistyötä ja sen kautta sain tehtäväksi kehitellä kotimaisen kolatun juustolan tuotteista herkullisen reseptin.